vocalist, songwriter, vocal coach

Privacy- en cookiebeleid

Privacy

Deze website verzamelt statistieken. Waarom? Met die gegevens leer ik de website beter te maken: relevanter, slimmer, sneller. Daarbij zie ik erop toe dat privacygevoelige informatie afgeschermd blijft. Je IP-adres bijvoorbeeld, kan ik niet koppelen aan bijvoorbeeld een e-mailadres, geboortedatum of fysiek adres. Je bezoek aan deze website is dus anoniem.

Cookies

Deze website maakt gebruik van noodzakelijke en functionele cookies. Helemaal zonder kan niet, want ik maak gebruik van platforms zoals Spotify en YouTube. Met hun cookies houden zij jouw surfgedrag in de gaten om je beter te bedienen. Al houd ik ze zo kort mogelijk, deze bedrijven hebben hun eigen voorwaarden. Wil je van die bemoeienis af? Log daar dan eerst uit.

Nieuwsbrief

Via ConvertKit verzamel ik adressen en verstuur ik e-mail nieuwsbrieven. De privacy is helemaal dichtgetimmerd. Daarvoor gebruik ik alleen maar je e-mailadres, verder niets. Zo weet ik zeker dat er geen enkele relatie is met andere privacygevoelige gegevens.